Je kent ze wel, die advertenties waarin wordt beloofd dat je een droomresultaat behaald, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Kant-en-klare oplossingen voor problemen waar je al lange tijd mee rondloopt. Simpel en snel. In deze tijd waarin druk zijn de standaard is, is het niet gek dat mensen hierdoor worden aangetrokken.
Als je vastloopt in de organisatorische kant van je bedrijf en je zoekt zo’n quick fix, lees dan vooral NIET verder.
Ik kan je geen pot pillen verkopen waardoor je ineens georganiseerd bent en overzicht hebt. Of een plugin installeren om je mail en bestanden op te schonen.

Albert Einstein zei het al: ‘als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg’.

Loopt het niet zoals je graag zou willen, dan is er werk aan de winkel. Maar waar begin je nou? En hoe zorg je ervoor dat je binnen een paar weken niet weer in dezelfde situatie zit?

Je kunt met mij een 3 maanden traject volgen om te leren opgeruimd te ondernemen.
Met de Bedrijvig in Balans scan kunnen we snel in beeld krijgen waar de knelpunten zitten binnen jouw bedrijf. Om te beginnen gaan we opruimen. Je werkplek, je mailbox, of je mappen met bestanden of papieren. We gaan er samen voor zorgen dat je ruimte krijgt. Ruimte om alles beter te overzien.
We stellen heldere doelen en bepalen haalbare stappen om die doelen te bereiken.

Na het opruimen zul je een aantal zaken anders moeten gaan doen, anders zit je binnen de kortste keren weer in hetzelfde overvolle schuitje.
Keuzes maken, misschien iets uitbesteden en gewoontes veranderen. Het eigen maken van nieuwe gewoontes kost tijd. De meningen zijn erover verdeeld hoe lang het duurt voordat een nieuwe gewoonte ‘gewoon’ is geworden. Maar dat een nieuwe gewoonte niet binnen een middag is ingesleten staat buiten kijf.

Kortom, ik ga je niet beloven dat ik binnen een uur je bedrijf georganiseerd heb.

Wat ik je wél kan garanderen, is dat ik al mijn kennis en ervaring inzet om jouw bedrijf anders te organiseren op een manier die bij jou past. En dat ik je help in het proces van het doorvoeren van de veranderingen. Ik denk met je mee en ben je vriendelijke stok achter de deur.

Wil je ook opgeruimd leren ondernemen en denk je dat je daarvoor bij mij aan het juiste adres bent? Mail of bel me dan voor een kennismakingsgesprek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.